Англійська Прем'єр-ліга. 23-й тур

Манчестер Юнайтед – Вест Хем – 3:0

Голи: Хойлунд, 23, Гарначо, 49

Борнмут – Ноттінгем Форест – 1:1

Голи: Клюйверт, 5 – Хадсон-Одой, 45+1

Вилучення: Біллінг, 84 (Борнмут)

Челсі – Вулверхемптон – 2:4

Голи: Палмер, 19, Сілва, 86 – Кунья, 22, 64, 82 (пенальті), Дісасі, 43 (автогол)

Манчестер Юнайтед легко впорався з конкурентом за місце в єврокубках Вест Хемом. Хойлунд відкрив рахунок на екваторі першого тайму. Невдовзі по перерві Гарначо подвоїв, а на 84-й дублем зняв усі питання щодо переможця. Команда Еріка Тен Хага набрала 38 очок та опустила "молотобійців" (36 балів) на 7 сходинку. Тоттенхем йде 5-м з 44 очками.

Борнмут втратив перемогу над Ноттінгемом. Вже не вперше у цьому сезоні "вишеньки" забили на старті поєдинку – Клюйверт відзначився на 5-й хвилині. Перед перервою Хадсон-Одой зрівняв пострілом з межі карного майданчика з-під Іллі Забарного.

Український центрбек попри помилку отримав не найгірший бал від Sofascore – 6.6. Борнмут догравав матч у меншості через Біллінга, який отримав червону картку, але втримав нічию. Команда Забарного залишається на 12-й сходинці (27 очок), Ноттінгем наблизився до зони вильоту – 16 місце, 21 пункт.

Челсі вперше в історії програв Вулверхемптону на Стемфорд Бридж в епоху АПЛ. Палмер на екваторі першого тайму вивів "синіх" вперед, аж тут Вулверхемптон абсолютно нелогічно перехопив ініціативу. Кунья зрівняв, згодом Дісасі забив автогол й дозволив "вовкам" вирватися вперед.

У другій половині Кунья оформив хет-трик. Між його другим і третім голом на поле вийшов Михайло Мудрик й допоміг Челсі відквитати ще один м'яч, асистувавши з кутового ветерану Тьяго Сілві. У компенсований час "пенсіонери" ледь не скоротили до мінімуму. Претендент у збірну України Макс Кілман заблокував добивання по воротах "вовків", підстрахувавши відіграного кіпера.

Вулверхемптон (32 очки) опустив Челсі (31) на 11 позицію. Мудрик отримав найкращу оцінку від Sofascore серед гравців обох команд, які вийшли на заміну – 7.0.