Кубок африканських націй. Чвертьфінал

Малі – Кот-д'Івуар – 1:2

Голи: Доргелес, 71 – Адінгра, 90, Діакіте, 120+2

Вилучення: Коссуну, 43 (Кот-д'Івуар), Траоре, 120+5 (за межами поля)

Кабо-Верде – ПАР – 0:0 (1:2 пен)

Кот-д'Івуар героїчно здолав Малі. Вже у дебюті поєдинку "орли" могли вийти вперед, заробивши право реалізувати пенальті. Однак Фофана парирував удар Адами Траоре. Наприкінці стартового тайму Кот-д'Івуар залишився в меншості – другого "гірчичника" вхопив Коссуну.

Кількісну перевагу Малі конвертувало в гол аж на 70-й хвилині – відзначився півзахисник Зальцбурга Доргелес. Перевести гру в екстра-тайми встиг нападник Брайтона Адінгра. Далі Кот-д'Івуар на характері вигриз перемогу на 120+5. Героям зустрічі став хавбек Реймса Діакіте. 2:1 – його збірна проривається у півфінал. Там Кот-д'Івуар зіграє з ДР Конго.

У ще одній грі ПАР взяв гору над Кабо-Верде. Команди не змогли визначити переможця в основний час, тож гра перетекла у екстра-тайми. Але навіть цього виявилося замало. У підсумку ім'я останнього півфіналіста КАН визначили у серії пенальті.

Голкіпер віденноафриканців Ронвен Вільямс продемонстрував дива майстерності, парирувавши аж чотири удари суперників. Капітан протягує свою збірну у півфінал КАН вперше за 24 роки. Там ПАР зустрінеться з Нігерією.