Прімера. 23-й тур

Жирона – Реал Сосьєдад – 0:0

Артем Довбик не потрапив у заявку на матч – у прес-службі Жирони пояснили, що форвард травмував коліно під час тренування. Натомість Віктор Циганков з'явився на полі з перших хвилин. І дуже швидко отримав шанс відзначитися. Виконуючи штрафний, Віктор перекинув стінку, але Реміро парирував.

У середині першого тайму Савіо в штрафному суперників навісив на дальню штангу, а Еррера у падінні переправив м'яч у сітку. Однак після перегляду VAR Хесус Хіль Мансано зафіксував, що Савіо перебував у офсайді.

Загалом до перерви Жирона завдала 2 ударів у площину воріт, суперники відповіли одним. Але рахунок відкрити не вдалося.

Другий тайм активніше розпочали баски. Спершу хороша нагода була у Беккера: вінгер виграв забіг у Блінда, увірвався у штрафний і пробив, але не поцілив у ворота. Згодом воротам Гассаніги серйозно загрожував Браїм Мендес, але голкіпер ефектним сейвом врятував каталонців.

Циганков відіграв 80 хвилин. За цей час український вінгер 40 разів торкнувся м'яча, віддав 16 з 23 точних пасів, виграв 8 єдиноборств, але 12 разів втратив володіння м'ячем. Від статистичного порталу Sofa Score Віктор отримав оцінку 6,9 бала – середня оцінка в команді.

Наприкінці зустрічі за сварку з арбітром отримав вилучення наставник Жирони. Янхель Еррера і Дейлі Блінд пропустять наступний матч через перебір зароблених жовтих карток.

0:0 – підопічні Мічела Санчеса втрачають очки. Зараз Жирона посідає друге місце в Прімері, маючи 55 очок. Мадридський Реал випереджає "біло-червоних" на 2 очки і має матч у запасі. Реал Сосьєдад посідає 6-ту позицію (36 очок).