Фрозіноне не припиняє дивувати у поточному сезоні. Команда вибила нехай і кризовий, та все ж Наполі у 1/8 фіналу Кубка Італії з розгромним рахунком 4:0. Далі програла 5 матчів поспіль у чемпіонаті й таки розірвала серію невдач нічиєю проти Верони. Мілан міцно засів на третій сходинці з комфортним відривом від Аталанти та продовжує чекати осічок Ювентуса й Інтера.

"Россонері" скористалися першою ж ліпшою нагодою, аби відкрити рахунок. Жиру відгукнувся на навісну передачу Леау та влучно пробив у сітку. Господарі зрівняли завдяки пенальті. Той самий Леау перекреслив власний асист, зігравши рукою в своєму штрафному.

У другій половині середняк примудрився вирватися вперед. Маццітеллі прорвався у штрафний і бездоганно прострілив Меньяна. Коли господарі майже повірили у перемогу, двома голами озвався Мілан. Габбія знову вказав Фрозіноне на їхню слабку гру в повітряному просторі штрафного, а Йовічу допоміг фартовий відскок.

Отже, Мілан (49) залишається на третій сходинці й наближається до Ювентуса (53) з Інтером (54). Фрозіноне програв 12-й матч у Серії А – 14 місце, 23 бали.