Бундесліга. 20-й тур

Дармштадт – Байєр – 0:2

Голи: Телла, 33, 52

Баварія Мюнхен – Борусія Менхенгладбах – 3:1

Голи: Павловіч, 45, Кейн, 70, Де Лігт, 86 – Ельведі, 35

Бохум – Аусбург – 1:1

Голи: Брошінсікі, 33 – Деміровіч, 90+1

Майнц – Вердер – 0:1

Гол: Дукш, 2

Байєр продовжує свою казкову серію без поразок – цього разу леверкузенці на виїзді без проблем впоралися з Дармштадтом. Вони відкрили рахунок на 33-й хвилині. Грімальдо у штрафному суперника навісив на дальню стійку, де Телла після вбігання замкнув головою – 1:0.

На старті другого тайму Телла оформив дубль. Вірц у карній зоні Дармштадта покотив на нігерійського вінгера, а той ударом в один дотик відправив м'яч у сітку. 2:0 – підопічні Хабі Алонсо продовжують очолювати Бундеслігу, маючи в активі 52 очки.

У паралельному матчі найближчий переслідувач Байєра – Баварія – перемогла вдома менхенгладбаську Борусію. Вперед у першому таймі вийшли гості. Після невдалого пасу Ноєра м'яч перехопив Ельведі, рванув у штрафний суперника, "обстукався" з Нгуму і покотив у лівий від голкіпера кут.

Однак мюнхенці зуміли до перерви відновити статус-кво – Павловіч вгатив м'яч впритул до ближньої стійки.

На 70-й хвилині Баварія вперше у поєдинку вирвалася вперед. Горецка закинув у воротарський майданчик, Ніколас невдало зіграв на виході, а Харрі Кейн забив головою. 24-й гол нестримного британця у Бундеслізі. Кейн впевнено очолює бомбардирські перегони чемпіонату Німеччини.

Наприкінці зустрічі переконливу крапку поставив Де Лігт, головою замкнувши подачу Сане зі штрафного. 3:1 – Баварія продовжує переслідувати Байєр. Мюнхенці йдуть на другій позиції, відстаючи від команди Хабі Алонсо на 2 пункти.