Іспанія, Ла Ліга, 20-й тур

Хетафе – Реал – 0:2

Гол: Хоселу, 15, 56

Реал у черговому турі чемпіонату Іспанії зустрічався з Хетафе. У воротах мадридців вийшов Андрій Лунін і вже на початку зустрічі ледь не привіз собі гол – українець оступився, але встиг виправитись і вибити м'яч. За трохи Хоселу з близької відстані влучив у поперечину, замикаючи простріл з правого флангу.

На 15-й хвилині Реал таки зумів реалізувати свою перевагу: Васкес навісив і Хоселу головою вивів "вершкових" вперед. Наприкінці тайму він міг оформити дубль, але його удар у кут воріт у падінні перевів на кутовий Сорія. До слова, Лунін у першій половині зустрічі почував себе доволі самотньо – Хетафе не спромігся бодай на один у дар у площину воріт українця.

По перерві Грінвуд міг зрівнювати, але м'яч облизав стійку – Лунін у падінні контролював політ сфери. Реал перечекав енергетичний порив Хетафе і подвоїв свою перевагу – знову відзначився Хоселу, пробивши з лінії штрафного у протихід голкіперу.

На 73-й хвилині Реалу відверто пощастило: Майораль вийшов на побачення з Луніним і пробив – українець зумів зачепити м'яч і той влучив у ліву стійку, а добивання було неточним.

Грінвуд пробивав з лінії штрафного – повз ворота Реала. За трохи Лунін знову врятував, зреагувавши на удар Хуана Латаси. Наприкінці тайму українець вийшов на перехоплення і впевнено забрав м'яч після прострілу Майораля.

Перемога принесла Реалу 57 очок і підняла на вершину Ла Ліги, Хетафе з 29-ма пунктами десятий.

До слова, незабаром на "вершкових" очікує матч в рамках ЛЧ проти РБ Лейпцига. Поєдинок відбудеться 13-го лютого, о 22:00.