"Моя участь у волонтерстві? Це була моя ініціатива. Коли сталося таке горе, зрозумів, що не можу лишатись осторонь. Мій будинок розташований під Полтавою, передусім об'їхав блокпости, розпитав, чим можу допомогти – діткам, біженцям, теробороні. Тепер щодня закуповую найнеобхідніше для тих, хто змушений був залишити свої домівки й тікати від обстрілів, бомбардувань.

У своєму населеному пункті обладнав спортзал, де є все необхідне для безпечного життя. Багато знайомих телефонують з Маріуполя, Харкова, всім кажу, щоб їхали до нас: тут є все найнеобхідніше, а головне – у нас безпечно.

Думаю, не лише я, а й багато-багато наших співвітчизників не могли навіть припустити, яке лихо прийде на нашу землю. Так, надходила тривожна інформація, однак більшість жили мирним життям: ростили дітей, будували плани… Проте зранку, коли обстріляли мирні міста, буквально за годину все моє життя перевернулося.

Пишаюся тим, що українець, адже ми довели, що є сильною нацією, яка швидко переборола шок, організувалась і тепер тримається разом, допомагає одне одному. Таких людей не зламати, перемога буде за нами!" – розповів Корнієнко у коментарі офіційному сайту Шахтаря.

Додамо, що 24 лютого Росія атакувала територію нашої країни з різних напрямків. Наші військові гідно протистоять ворогу і завдають російським окупантам серйозних втрат на усіх ділянках фронту.