АПЛ, 22 тур

Манчестер Сіті – Бернлі – 3:1

Голи: Альварес, 16, 22, Родрі, 46 – Аль-Дахіл, 90+3

Манчестер Сіті приймав команду під керівництвом свого екс-капітана і легенди – Венсана Компані. Матч першого кола завершився побиттям Бернлі 3:0, щось схоже сталося і цього разу.

Ерлінг Холанд вперше за 2 місяці потрапив у заявку "містян", але поки сидів у запасі. Хуліан Альварес у свій 24-й день народження взяв на себе функції завершувача атак Сіті. Чемпіон світу відкрив рахунок з подачі Матеуша Нуньєша. Потім Кевін де Брюйне продемонстрував геніальність у простоті. Всі чекали подачі бельгійця зі штрафного, а він низом акуратно запустив на вільного Альвареса – 2:0.

Слова тренерів ще мали дзвеніти у вухах гравців, як рахунок став розгромним. Родрі залишився без нагляду на лінії карного майданчика і більярдно пробив у нижній кут.

Гвардіола почав знімати лідерів і дав Холанду трішки відчути м'яч. Норвежець у двох попередніх матчах настріляв Бернлі 5 голів, але цього разу лише смішно послизнувся перед воротами. Наприкінці матчу Ман Сіті навіть дозволив Компані святкувати перший м'яч проти Гвардіоли.

Тим не менш, 3:1. Манчестер Сіті наздогнав Арсенал і чекає осічки Ліверпуля. Бернлі сидить на передостанньому місці, відстаючи від рятівної зони на 7 пунктів.