АПЛ. Тур 22

Тоттенхем – Брентфорд – 3:2

Голи: Удоджі, 48, Джонсон, 49, Рішарлісон, 59 – Мопе, 15, Тоні, 67

Брентфорд в гостях розпочав грати другим номером. Але саме "бджоли" почали жалити господарів. На 12 хвилині гол Расмессена після перегляду VAR скасували через офсайд.

Та вже через три хвилини Ніл Мопе результативно зіграв на добиванні. Гості перехопили м'яч у центрі поля, Тоні вийшов трохи правіше від центру, пробив але Вікаріо з ударом справився. Але на добиванні Мопе вже відкрив рахунок.

Тоттенхем відповів на початку другого тайму відразу трьома голами.

Зрівняв цифри на табло Удоджі на 48 хвилині. А через один оберт секундної стрілки Бреннан Джонсон замкнув на дальній стійці з правого флангу простріл Тімо Вернера, який доклався й до першого забитого м'яча "шпор".

Третій гол Тоттенхема в активі Рішарлісона. Бразилець найперший зорієнтувався у воротарському майданчику по центру воріт і спокійно відправив м'яч у сітку.

Єгор Ярмолюк гру розпочав на лаві запасних. І з'явився на полі на 57 хвилині. Однак результативними діями не відзначився. Але доклався до другого забитого м'яча Брентфорда. Ярмолюк запресенгував Удоджі, який просто віддав пас Тоні. Англієць спокійно розібрався з Вікаріо.

У підсумку Тоттенхем піднявся на 4 місце в турнірній таблиці АПЛ. "Шпори" здобули 43 очки. Брентфорд залишається на 15 рядку. В їхньому активі 22 залікові бали.