Товариський матч

Динамо – Пахтакор – 5:1

Голи: Ванат, 12 (п), 35, Беніто, 44, Царенко, 47, Бражко, 82 – Адхамзода, 41

Після двох поразок Динамо таки здобуло перемогу в спарингу на зимових зборах. "Біло-сині" у третьому товариському матчі здолали представника Узбекистану Пахтахор, який очолює екс-зірка киян Максим Шацьких.

У дебюті матчу рахунок відкрив Владислав Ванат. Нападник українського клубу реалізував пенальті. А на 35-й хвилині молодий форвард оформив дубль. Ванат опинився зовсім неприкритим у центрі штрафного і легко переправив м'яч у правий від себе кут воріт.

Пахтакор під кінець тайму зміг скоротити відставання в рахунку. Адхамзода з правого кута карного майданчика класно пробив у дальній кут. Але на перерву Динамо все ж таки пішло з перевагою у два м'ячі. Відзначився Беніто.

Після відпочинку по центру класно до атаки підключився Царенко і відправив снаряд вчетверте у ворота Пахтакору. Наприкінці гри Бражко реалізував штрафний перед карним майданчиком трохи правіше від центру.

У підсумку прем'єрна перемога Динамо на зимових зборах – 5:1. Наступний поєдинок кияни проведуть проти болгарського Левскі. Гру заплановано на 2 лютого.