Бундесліга. 19-й тур

Борусія Д – Бохум – 3:1

Голи: Фюлькруг, 6 (п), 77, 90+1 (п) – Шлоттербек, 45 (а)

"Джмелі" у матчі проти команди зрадника України Івана Ордеця блискавично вирвалися вперед. На старті матчу голкіпер Бохума зніс біля своїх воріт Малена – арбітр Бранд вказав на 11-метрову позначку. Вирок судді холоднокровно реалізував Фюлькруг – 1:0.

До слова, Ордець вийшов у стартовому складі гостей. Нагадаємо, скандальний захисник продовжував виступати за московське Динамо упродовж 5 місяців після початку повномасштабного вторгнення росії.

Піти на перерву в статусі лідерів Борусії не вдалося. На останній хвилині основного часу Шлоттербек зрізав м'яч у власні ворота – 1:1.

"Чорно-жовті" знову вирвалися вперед на екваторі другого тайму. Фюлькруг головою замкнув навіс Забітцера, впритул розстрілявши ворота Бохума. Дубль 30-річного форварда "джмелів".

Переконливу крапку дортмундці поставили вже у компенсований час. Гамбоа "привіз" другий пенальті у ворота Бохума. Одинадцятиметровий удар реалізував Фюлькруг і записав у свій актив хет-трик. Третій у кар'єрі.

Після цієї перемоги Борусія Д піднялася на 4-у сходинку в Бундеслізі, маючи 36 очок. У Байєра, який лідирує, 49 пунктів. Бохум плентається за два кроки до зони вильоту.