Кубок Англії. 1/16 фіналу

Челсі – Астон Вілла – 0:0

Брістоль Сіті – Ноттінгем – 0:0

Шеффілд Венсдей – Ковентрі – 1:1

Гол: Гассама, 84 – Торп, 45

Челсі й Астон Вілла переможця визначити не змогли. Михайло Мудрик у стартовому складі лондонського клубу не з'явився. Уже в дебюті поєдинку вперед могла вирватися Астон Вілла. Тілеманс з кутового покотив на Макгінна, той відпасував на Діабі. Після удару Мусси снаряд зрикошетив від Гілкріста і опинився в Дугласа Луїса. А бразилець вразив ворота Челсі. Однак після перегляду VAR арбітр Роберт Джонс вгледів, що Луїс підіграв собі рукою, тож скасував гол.

Невдовзі відкривати рахунок могли "сині". Але конкурент Мудрика Мадуеке змарнував шанс, пробивши з убивчої позиції просто в ноги Еміліано Мартінесу. За лічені хвилини забивати міг Палмер, який скористався обрізкою Лангле у штрафному бірмінгемців. Але воротар Астон Вілли врятував команду і цього разу.

Загалом у першому таймі підопічні Маурісіо Почеттіно награли на 0,67 гола, xG команди Унаї Емері склав 0,36. До перерви відкрити рахунок не вдалося.

Мудрик отримав шанс проявити себе аж на 77-й хвилині, замінивши Мадуеке. За відведений йому час українець встиг лише 4 рази торкнутися м'яча, віддати 2 точні паси і 1 раз втратити володіння м'ячем. Поєдинок так і закінчився "сухою" нічиєю.

Два інші паралельні матчі теж завершилися нічиєю. Брістоль Сіті з Ноттінгемом розійшлися з нулями на табло. А поєдинок Шеффілд Венсдей – Ковентрі закінчився з рахунком 1:1. Тож і ці команди очікують повторні ігри за місце в 1/8 фіналу.