На чолі Ліверпуля Клопп перебуває дев'ятий рік. За цей час німецький фахівець здобув з англійським клубом 7 титулів: чемпіонство АПЛ, Кубок Англії, Кубок англійської ліги, Суперкубок Англії, Лігу чемпіонів, Клубний чемпіонат світу та Суперкубок УЄФА.

Надійний букмекер FAVBET найімовірнішим наступником Клоппа на тренерському містку мерсисайдців вважає Хабі Алонсо. Коефіцієнт на прихід іспанського коуча становить 1,75 бала. Восени минулого року він очолив Байєр і змусив говорити про цей клуб всю Європу. У поточному сезоні підопічні Алонсо не програли жодного офіційного матчу в усіх турнірах. Зокрема, леверкузенці очолюють Бундеслігу, випереджаючи головного переслідувача (Баварію) на 4 очки.

На другому місці в списку ймовірних наставників Ліверпуля посідає права рука Клоппа – Пеп Ліндерс. На нього фахівці сталять 7,50 бала.

Також доволі високо оцінюють шанси колишнього головного тренера Шахтаря Роберто Де Дзербі, який зараз очолює Брайтон. Коефіцієнт на те, що італієць замінить Клоппа, – 9,50 бала. FAVBET вважає, що в італійця рівні шанси із Зінедіном Зіданом.

У списку претендентів, зокрема, є й Стівен Джеррард і Юліан Нагельсманн. Коефіцієнт на їхній прихід – 11,50 бала.

Нагадаємо, зараз Ліверпуль очолює турнірну таблицю АПЛ. Мерсисайдці випереджають Манчестер Сіті, який іде другим, на 5 очок.