Кубок Англії. 1/16 фіналу

Борнмут – Суонсі – 5:0

Голи: Келлі, 7, Скотт, 10, Сіністерра, 14, Брукс, 35, Соланке, 44

Український оборонець "вишень" Ілля Забарний розпочав поєдинок з перших хвилин. І в підсумку провів увесь матч. А от інший наш легіонер, але вже у складі валлійського клубу, Микола Кухаревич провів гру на лаві запасних.

На старті гри Борнмут сповна скористався штрафним з лівого крила атаки. Брукс чудово подав на дальню стійку, де захисники Свонсі загубили Келлі. Останній в дотик переправив м'яч у ближній верхній кут і відкрив рахунок.

Через 3 хвилини все той же Брукс продерся правим флангом до лицевої лінії вже у штрафному майданчику й викотив у район 11-метрової позначки на абсолютно вільного Скотта, який легко подвоїв перевагу "вишень".

На 14 хвилині вже автор другого голу асистував Сіністеррі. Останній перед лівим кутом воротарського майданчика розібрався із захисником і пробив у дальній кут. Під кінець першого тайму Брукс легко вискочив віч-на-віч з голкіпером трохи правіше від центру і відправив м'яч під дальню стійку.

На останній хвилині стартової частини гри крапку в розгромі поставив Соланке. Екс-нападник Ліверпуля, який у попередньому голі асистував Бруксу, замкнув дальню стійку після передачі з лівого кута штрафного майданчика, коли вчергове провалився захист Суонсі.

У підсумку Борнмут розбив гостей з рахунком 5:0 і став першим учасником 1/8 фіналу Кубка Англії.