Кубок Іспанії, 1/4 фіналу

Атлетіко – Севілья – 1:0

Гол: Депай, 79

Нереалізований пенальті: Грізманн, 26 (Атлетіко)

У боротьбі за вихід у півфінал Кубка Іспанії зійшлись мадридський Атлетіко і Севілья. Для нервіонців кубковий турнір був єдиною можливістю врятувати провальний сезон (в Ла Лізі команда йшла на 17-й сходинці), тож битва намічалась грандіозна.

Господарі розпочали активніше, однак особливих моментів їм створити не вдалось. Лише в середині тайму мадридці отримали 100%-ий шанс вийти вперед – Маркао зачепив Моліну у власному штрафному і арбітр призначив пенальті.

До м'яча підійшов Антуан Грізманн і... змусив реготати вболівальників Севільї. Розбігшись, француз послизнувся і з позначки послав м'яч у космос.

На 40-й хвилині де Пауль з перспективно штрафного пробив над воротами севільців.

Другий тайм знову розпочався з атак Атлетіко. Розкішний шанс змарнував Грізманн, намагаючись у падінні перекинути сферу через голкіпера – м'яч пройшов над поперечиною.

За мить з гострого кута стріляв Ліно, але Нюланд зреагував. На 60-й хвилині Грізманн реабілітувався, влучно пробивши з лівого флангу у дальній кут, але арбітр угледів офсайд і рахунок залишився без змін. За трохи Севілья нарешті огризнулась ударом Соу з близької відстані – в руки Облаку.

На 68-й хвилині Атлетіко забив вдруге: Депай втік сам на сам і з гострого кута пробив Нюланда – але знову клятий офсайд відібрав у "матрацників" гол. Проте за 10 хвилин вже ніхто і ніщо не завадили Мемфісу святкувати: Корреа отримав пас праворуч, увірвався у штрафний, обіграв захисника і прокинув в район одинадцятиметрової позначки – нідерландець у падінні проштовхнув круглого у сітку.

Наприкінці зустрічі Рамос міг рятувати Севілью, але пробив над поперечиною. Вже у доданий час Ракітіч ледь не влаштував бійку з суперниками – арбітру довелось довго втихомирювати гравців.

На 96-й хвилині Барріос зачепив ногу Ламели на лінії штрафного і рефері шокував мадридців призначенням пенальті. Бунт "матрацників" змусив Хіля Мансано скористатись допомогою VAR і після перегляду повтору він своє рішення скасував.

Зрештою, все завершилось перемогою Атлетіко – команда Дієго Сімеоне вийшла у півфінал Кубка Іспанії, де на неї вже чекали Атлетік, Мальорка і Реал Сосьєдад.