"Те, що мені запропонував Андрій Шевченко – це те, з чим я раніше працював. Це аналіз збірних усіх років. Тому я з задоволенням прийняв цю пропозицію. Буду займатися тим, чим я займався раніше.

Я контролюю увесь інститут збірних України. Починаючи з U-17, яку ми контролюємо зараз. Також U-19, U-21, і національна збірна. А в планах є створити ще U-16.

Але головна моя робота – це національна збірна. Зараз я їду до Туреччини, подивитися. Ми переглядаємо кандидатів, ми відстежуємо всіх гравців, які виступають закордоном. Найперше – це національна збірна.

Нові прізвища перед стиковими матчами? Для мене зараз дуже важливо, щоб не було травм. Перед цими матчами – це дуже важливо. Паралельно ми переглядаємо кандидатів. Важливо, що у нас є конкуренція на кожній позиції. Будемо знаходити тих кандидатів, які готові до стикових матчів.

Я сподіваюся, що ми повернемо чемпіонат U-21. Це не тільки моя позиція і не тільки моя пропозиція. Ми повинні домовлятися з клубами. Для інституту збірних важливо повернути U-21. Також це важливо для гравців, для перехідного віку. Адже після U-19 ми втрачаємо дуже багато гравців", – цитує Реброва UA-Football.

Нагадаємо, Сергій Ребров увійшов до команди Андрія Шевченка, якого Конгрес УАФ обрав новим очільником організації. Наставник національної команди отримав посаду віце-президента.