Люксембурзький легіонер киян достроково залишив турецький клуб Сівасспор, за який виступав на правах оренди, повідомляє Transfermarkt.

Представник тамтешньої Суперліги завчасно вирішив позбутися гравця і розірвав орендну угоду. Хоча контракт Жерсона зі Сівасспором була розрахована до 30 червня 2024 року. Найімовірніше, ініціатором припинення співпраці були саме представники турецького клубу.

Раніше місцеві медіа повідомляли, що головний тренер Сівасспору відсторонив люксембуржця від першої команди, адже був незадоволений його ставленням до роботи.

А от журналіст Мустафа Атес повідомляє, що нападник уже навіть повернувся до розташування Динамо. Кияни ж готуються до другої частини УПЛ саме в Туреччині.

Додамо, що за час перебування у Сівасспорі Жерсон взяв участь у 13 матчах, у яких відзначився 2 голами.

Нагадаємо, люксембуржець перебрався в Динамо влітку 2019 року за 2 млн євро. У складі "біло-синіх" зіграв 53 матчі та забив 9 м'ячів, ставши чемпіоном, а також володарем Кубка та Суперкубка України. Останні два сезони Родрігес провів у оренді, виступаючи в чемпіонатах Франції (Труа), Туреччини (Еюпспор, Сівасспор) та Саудівської Аравії (Аль-Вехда). Його контракт з киянами чинний до 30 червня 2024 року. Transfermarkt оцінює гравця в 1,7 млн євро.