Кубок англійської ліги. Півфінал. Матч-відповідь

Челсі – Мідлсбро – 6:1 (перший матч 0:1)

Голи: Хаусон, 15 (аг), Енцо, 29, Дісасі, 36, Палмер, 42, 77, Мадуеке, 81 – Роджерс, 88

Челсі вдома розгромив представника Чемпіоншипу Мідлсбро. Після мінімальної поразки у першому матчі з рахунком 0:1 лондонці вдома не залишили шансів гостям.

Український легіонер "пенсіонерів" Михайло Мудрик вийшов із перших хвилин. Наш вінгер відіграв 45 хвилин. На 12-й хвилині Мудрик отримав жовту карту за неспортивну поведінку. І на другий тайм уже не вийшов.

А от перемогу Челсі здобув без участі українця. Так, на 15-й хвилині Хаусон відзначився автоголом. У середині тайму Енцо Фернандес опинився абсолютно непрекритим у центрі штрафного майданчика після прострілу з правого флангу.

Через сім хвилин Дісасі довів цифри на табло до непристойних. А перед відпочинком Палмер без спротиву трохи правіше від центру вискочив на ворота Мідлсбро і без проблем відправив м'яч у дальній кут. У кінці гри Коул оформив дубль, а Мадуеке забив уже 6 м'яч. На 88-й хвилині Морган Роджерс відзначився голом-престижа.

У підсумку Челсі розгромив Мідлсбро 6:1 і вийшов у фінал Кубка англійської ліги. У вирішальному матчі турніру лондонці зустрінуться із переможцем пари Ліверпуль – Фулхем. У першому матчі мерсисайдці перемогли з рахунком 2:1.