Нагадаємо, у цьому поєдинку "бланкос" ледь змогли впоратися з останньою командою Прімери (3:2). Другий гол у ворота Альмерії забив Вінісіус Жуніор. Спершу арбітр Фуентес зафіксував, що бразилець зробив це рукою. Але після перегляду VAR таки зарахував гол.

Окрім того, сумнівним був пенальті на користь Реала на 57-й хвилині. Його суддя також призначив після перегляду VAR.

Хавбек Альмерії Едгар Гонсалес, який відкрив рахунок в цьому матчі, вибухнув гнівом. "Ви бачите, що одна команда може сказати судді все, що завгодно, перебуваючи в метрі від нього, а ми не можемо. Є дуже багато відмінностей. Я розумію, що вони – Реал, а ми – Альмерія, але.... Це змагання, яке повинно бути чесним для всіх.

Другий гол нам забили рукою, а пенальті в наші ворота не було, тому що на мені сфолили перед цим. Я вистрибнув і відчув поштовх, через який я впав. Якщо цей контакт не був фолом, то удар Беллінгема, коли нам скасували третій гол, теж не повинен був бути фолом.

Ми дуже безпорадні. Всі рішення ухвалювали вони. Ми не на останньому місці через суддів, але в таких іграх дуже боляче, коли таке трапляється", – цитує слова гравця Marca.

Головний тренер Реала Анчелотті теж прокоментував скандальний матч. "Дивна гра. Перша частина була дуже поганою. Я розумію свист трибун. Вже на 30-й хвилині я думав про заміни. Це була втомлена команда. Всі хочуть грати і кажуть, що в них все добре. У другій половині зустрічі було щось інше, ми мали підтримку та поштовх цього стадіону, що дуже важливо.

Я розумію гнів Альмерії через рішення VAR, але я думаю, що вони були ухвалені правильно. Я думаю, що рефері ухвалив правильні рішення, а не VAR. Я розумію ваші скарги, але ці три рішення правильні", – наводить слова італійського фахівця Marca.

Нагадаємо, 13 лютого Реал зіграє перший поєдинок 1/8 Ліги чемпіонів проти РБ Лейпциг.