Чинний чемпіон Норвегії вирішив зробити неочікуваний подарунок українцям. Клуб оголосив про нового технічного спонсора, що свідчить про необхідність зміни футбольного екіпірування. Першого січня клуб підписав контракт на п'ять років з популярним брендом Puma.

Оскільки старе спорядження італійської компанії Diadora залишилося непотрібним, Буде-Глімт відправить його в Україну. Допомогу складатиме весь інвентар та теплий одяг.

"Це правда. Все наше старе спорядження Diadora відправляється в Україну автотранспортом", – підтверджує інформацію клуб в коментарі Трибуні.

Однак більш детальної інформації, куди відправляться речі, поки немає.

Вболівальники Буде-Глімт неодноразово проводили акції у підтримку Україні, зокрема в одному з єврокубкових матчів проти Селтіка підтримували улюблений клуб з українськими прапорами.

Нагадаємо, норвезький багаторазовий чемпіон добре знайомий українським фанам. У сезоні 2021/22 Буде-Глімт добряче попсував нерви луганській Зорі в груповому етапі Ліги конференцій. У Норвегії господарі перемогли 3:1, а в домашньому матчі луганці зіграли внічию – 1:1.