Бундесліга. 18-й тур

Кельн – Борусія Д – 0:4

Голи: Мален, 12, 61, Фюлькруг, 58 (п), Мукоко, 90+2

Дармштадт – Айнтрахт – 2:2

Голи: Юстван, 61 – Нкунку, 33, Кнауф, 51

Фрайбург – Хоффенхайм – 3:2

Голи: Гелер, 7, Гріфо, 55, Шаллай, 85 – Вегхорст, 57, Баєр, 77

Вилучення: Гульде, 82 (Фрайбург)

Хайденхайм – Вольфсбург – 1:1

Голи: Єнц, 45+2 (а) – Черни, 7

Дортмундська Борусія на виїзді впевнено обіграла Кельн. "Джмелі" вирвалися вперед вже на старті поєдинку. Брандт низом подав з кутового, а Мален, який перебував на краю штрафного, ударом в один дотик філігранно переправив м'яч у сітку.

По перерві Джейдон Санчо заробив для Борусії Д пробити пенальті. Вирок арбітра чітко виконав Фюлькруг, розвівши голкіпера і м'яч по різних кутах. Невдовзі "джмелі" довели рахунок до розгромного. Матсен на своїй половині поля обікрав суперника і закинув на Малена – нідерландський форвард вирвався на рандеву з кіпером і пробив низом, оформивши дубль.

У компенсований час Мукоко довів рахунок до принизливого 4:0. Після цієї ефектної перемоги "джмелі" перебувають на 5-му місці в Бундеслізі. Нагадаємо, Борусія Д є учасником Ліги чемпіонів. В 1/8 фіналу єврокубка вона зустрінеться з ПСВ. Перший матч відбудеться 20 лютого.

У паралельному матчі Айнтрахт і Дармштадт поділили очки – 2:2. А Фрайбург, який на 82-й хвилині залишився у меншості, в гольовій перестрілці здолав Хоффенхайм – 3:2.