Каталонський клуб хоче підсилитись англійським півзахисником Калвіном Філіпсом, який майже не отримує ігрової практики в Манчестер Сіті. Про інтерес до гравця повідомляє Mundo Deportivo.

За їхньою інформацією, Філліпса буде підписати досить важко, тому що футболіст повинен погодитися на зниження зарплати, а Сіті має відправити його в недорогу оренду. Час на підписання ще є, але він стрімко завершується, адже дедлайн настане 31 січня.

Гравець не проти перейти до каталонського клубу, але його умовою є регулярні виступи за команду на полі, без якої він залишися у складі "містян". Футболіст налаштований виступити на збірну Англії на Євро-2024, а для цього йому потрібно якомога більше ігрової практики.

Зазначимо, що Калвін Філліпс є трансферним провалом Гвардіоли, бо за нього заплатили трохи менш як 50 мільйоні євро, а він так і не став гравцем основи. Іспанський наставник навіть дав зрозуміти півзахиснику, що йому буде краще змінити клуб. Підписати його хочуть також Ювентус, Ньюкасл і Вест Хем, але англієць може опинитися саме у Барселоні.