Суперкубок Італії. 1/2 фіналу

Інтер – Лаціо – 3:0

Голи: Тюрам, 17, Чалханоглу, 49 (п), Фраттезі, 87

Один із учасників від Італії в Лізі чемпіонів Інтер крокує за Суперкубком на Батьківщині. У півфінальному поєдинку "нерадзуррі" не залишили шансів Лаціо.

Уже на 17-й хвилині Тюрам відкрив рахунок після чудової комбінації. Дімарко неймовірно п'ятою продовжив простріл з лівого флангу на ближньому куті воротарського майданчика у район дальньої стійки. А там уже ніким не прикритий опинився французький нападник, якому залишалося відправити м'яч у зовсім порожній кут воріт.

На старті другого тайму господарі отримали право на пенальті. Виконувати покарання взявся Чалханоглу. І турок не залишив шансів своєму візаві Проведелю.

Наприкінці гри Фраттезі результативно завершив контратаку "нерадзуррі". Хавбек вийшов по центру на "побачення" з голкіпером і без проблем пробив його, відправивши м'яч у лівий нижній кут воріт.

Через дві хвилини Іммобіле забив у відповідь, але рефері зафіксував порушення правил з боку нападника римлян перед голом.

Відтак Інтер у фіналі побореться за Суперкубок Італії з Наполі, який напередодні розібрався із Фіорентиною.

Додамо, що міланський клуб також бореться і за трофей Ліги чемпіонів. В 1/8 фіналу Інтер зустрінеться з мадридським Атлетіко. Перший поєдинок двоматчевого протистояння в плей-офф найпрестижнішого клубного турніру Європи відбудеться вже за місяць – 20 лютого.