Кубок Іспанії. 1/8 фіналу

Валенсія – Сельта – 1:3

Голи: Попелу, 29 (п) – де ла Торре, 13, Дувікас, 18 (п), 80

Український нападник "кажанів" Роман Яремчук кубковий поєдинок розпочав на лаві запасних.

А от матч для господарів розпочався катастрофічно. Уже на 13 хвилині голкіпер Валенсії Доменек не порозумівся із захисником і не зміг акцентовано вибити м'яч після подачі від кутового прапорця з лівого флангу. Гравці Сельти швидко повернули снаряд у центр штрафного майданчика, де американець де ла Торре класно п'ятою відправив його над захисником "кажанів", який єдиним залишався вже на лінії воріт.

А через 5 хвилин грецький нападник гостей Дувікас впевнено реалізував пенальті.

Валенсія ще до перерви змогла відквитати один м'яч. Теж з 11-метрової позначки відзначився Попелу.

У другому таймі на 76 хвилині на полі з'явився Яремчук і відразу мав момент, щоб зрівняти рахунок. Українець розігнав атаку лівим флангом, відкрився на дальній стійці, однак удар з лету нашому нападнику не вдався, хоча після рикошету м'яч ледь не залетів у ближню "дев'ятку".

А на 80 хвилині автори голів Сельти поставили крапку. Де ла Торре подав зліва у центр штрафного майданчика, де абсолютно неприкритим опинився Дувікас. Грек головою переправив м'яч у дальній верхній кут, оформив дубль і встановив остаточні цифри на табло.

У підсумку Сельта в гостях розібралася із Валенсією з рахунком 3:1. "Кельти" стали четвертим учасником чвертьфіналу Кубка Іспанії після Севільї, Мальорки й Атлетіка з Більбао.