"Я такого не чув. Зараз команда збирається і ми будемо готуватись до першого збору, який пройде у Львові з 22 січня по 9 лютого. Де проводити другий збір – будемо вже вирішувати. Це все, що я зараз можу сказати.

Якщо клубам УПЛ можна їхати на закордонні збори, то чим Перша ліга гірша? Я сподіваюсь, що у нас тверезі політики, принаймні до сьогоднішнього дня я у цьому не сумнівався. Поки що я нічого не знаю.

Інцидент у Кривбасі з неповерненням двох працівників? Це справа Кривбаса, тому я не хочу коментувати те, що не стосується мого клубу. Це лише двоє людей, а у нас у країні уже стільки їх повиїжджало за липовими довідками. Від цього нікуди не дінешся, в такий час ми живемо", – сказав Маркевич у коментарі Українському футболу.

Нагадаємо, що в першій частині сезону львівський клуб впевнено виграв Групу А Першої ліги. Карпати набрали 45 очок із 54 можливих. Також "леви" є лідерами вже чемпіонської групи. Львів'яни на три залікові бали випереджають Інгулець.

Додамо, перші два місця чемпіонської групи Першої ліги дають прямі путівки в УПЛ. Команди, що фінішують третьою і четвертою, зіграють перехідні матчі за потрапляння в еліту.