Після несподіваної відмови Ральфа Рангніка "ротен" почали розглядати старі й нові кандидатури на посаду головного тренера, повідомляє журналіст Sky Sport Deutschland Флоріан Плеттенберг на своїй сторінці в соцмережі Х.

Боси клубу вперше замислилися над тим, щоб залишити на посаді Томаса Тухеля. Такий розвиток подій тепер не виключають на сто відсотків. Директори німецького клубу Макс Еберль та Крістоф Фройнд підтримують рішення продовжити співпрацю з чинним наставником. Також за кандидатуру Тухеля виступили лідери команди, як от Мануель Нойєр.

Зі свого боку Томас Тухель відкритий для пропозицій. На заміну 50-річного німецького фахівця розглядають Роберто Де Дзербі та Хулена Лопетегі.

Нагадаємо, 8-го травня Баварія проведе другий матч півфіналу Ліги чемпіонів проти мадридського Реала. Перша гра у Мюнхені завершилася з нічийним рахунком 2:2.

У Бундеслізі "пивовари" вперше з сезону 2011/12 не завоювали Срібну салатницю, поступившись в чемпіонських перегонах досі непереможеному цього сезону леверкузенському Байєру.