Аргентинська бізнесвумен дала інтерв'ю своїй сестрі. Красуня розповіла про початок стосунків з Мауро Ікарді, коли ще зустрічалася з Максі Лопесом.

"Послухайте цю історію, бо вона смертельно небезпечна. Не думаю, що я коли-небудь розповідала її. Ми були друзями. Я сварилася з Максі Лопесом, ми розійшлися. Жили в одному будинку, але спали в різних кімнатах. У розпал кризи, про яку ніхто не знав, Мауро був моїм другом.

Перші зустрічі відбулися в його "холостяцькій квартирі". На тому матраці, напевно, спало 200 жінок, але після мене він був повністю зруйнований. Він більше не мав потреби в цьому матраці. Я пам'ятаю, як боліло моє тіло наступного дня, бо я не звикла викладатись на повну. Я приймала ібупрофен кожні чотири години. Я думаю, що якби нічого не сталося тієї ночі, то у нас нічого не склалося б", – цитує Ванду Нару Tikitakas.

Нещодавно стало відомо, що Нара та Мауро Ікарді знову одружаться. Вперше зіркова пара узаконила стосунки у червні 2014 року. Торік Ікарді й Ванда звинувачували один в одного в невірності та на деякий час розійшлися. Однак згодом вони знову возз'єдналися.