7-го січня колишній нападник Ліверпуля відсвяткував весілля з 18-річною Айшою Тамба. Дівчина не має сторінок у соцмережах та приховує своє особисте життя від публіки. Після весілля вона чи не вперше передала послання журналістам через родича.

"Я з нетерпінням чекаю на своє нове життя і знаю, що воно буде зовсім іншим. Але я не відчуваю жодного тиску, тому що слава і гроші Садьйо не змінять мене. Гроші та слава мене не цікавлять. Я залишатимусь скромною людиною, відданою своїй вірі.

Я не звикла до такої уваги преси, тому що ми дуже приватна сім’я. Ми не любимо виставляти своє життя напоказ і говорити про особисте. Я дуже приземлена людина, так мене виховали, і через шлюб нічого не зміниться. Для мене велика честь бути місіс Мане", – цитує Айшу Daily Mail.

За даними джерела, дівчина мешкає у занедбаній частині Дакару, столиці Сенегалу, в одному будинку з приблизно 30 родичами, що стоїть навпроти болота. Біля дому простягається нерівна ґрунтова доріжка, якою бігають кози. Тим часом Мане заробляє у Аль-Насрі 650 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень.

Пара не зможе провести медовий місяць, адже батьки змусили Айшу повернутися до школи й скласти вступні іспити. За іншою інформацією, дівчина завершує навчання на бакалавраті.