Іспанія. Ла Ліга. 20-й тур

Кадіс – Валенсія – 1:4

Голи: Алькарас, 21 (пенальті) – Дуро, 8, Лопес, 52, 90+8, Герра 90+4

Напередодні "кажани" втратили через хворобу форварда Романа Яремчука, у якого піднялася температура. За відсутності українця на вістрі атаки зіграли Уго Дуро і Дієго Лопес.

Валенсії знадобилося 8 хвилин, аби розмочити рахунок. Лопес прорвався правим флангом та прострілив у воротарський точнісінько під удар Дуро. Кіпер встиг зреагувати на химерний постріл, однак м'яч від рукавички зрикошетив у сітку воріт.

Кадіс кинувся відчайдушно відіграватись й на екваторі тайму таки заробив небезпечний штрафний, під час розіграшу якого гравець у стінці Валенсії зіграв рукою та привіз пенальті. Алькарас реалізував 11-метровий. Ще до перерви господарі мали два божевільні моменти. Мамардашвілі врятував "кажанів" від пострілу Наварро точно у кут воріт, незабаром Каррера виконав штрафний з гострого кута трохи вище над поперечкою.

На старті другого тайму Кадіс кинувся пресингувати гостей і провалився. Канос розігнав контратаку блискучою передачею на Дієго Лопеса, той протягнув м'яч у штрафний і переграв кіпера. Валенсія не могла збільшити мінімальну перевагу до компенсованого часу. Герра за знайомим сценарієм розігнав контратаку й сам її завершив влучним ударом. Лопес за мить довів рахунок до непристойного – 4:1.

Валенсія після третьої перемоги поспіль піднялась на 8 сходинку та перебуває за три очки від зони єврокубків. Кадіс залишився в зоні вильоту – 18 місце, 15 балів.