Днями дружина Вокера – Енні Кілнер – прогнала його з сімейного будинку. Жінка вирішила розлучитися після того, як дізналася, що Кайл продовжує зраджувати їй з блогеркою.

Кілька років тому Гудман народила зірці "містян" позашлюбного сина Кайро. Тоді Вокер клявся дружині стати зразковим сім'янином. Енні пробачила футболістові, але він слова не дотримав.

Коханка Вокера розповіла, що систематично бачилася з ним у Манчестері. Інфлюенсерка чекала біля бази "містян", коли в оборонця закінчиться тренування. А тоді Кайл забирав любку на таємні побачення. Нещодавно вона народила від гравця другу дитину – дівчинку.

Однак і Лорін не залишилася з футболістом після того, як його покинула законна дружина. Коханка звинувачує Вокера у психологічному насиллі. "Він переконав мене в помилковому почутті безпеки. Спершу Кайл показав мені зовсім іншу картину свого життя, яка була далекою від правди.

Я хотіла поговорити з Енні та розповісти правду, що Вокер є батьком моєї дочки. Вона зізналася: "У мене було таке відчуття". Енні – дивовижна жінка, і я можу лише вибачитися за те, що її засмутила", – цитує слова Гудман The Sun.

Додамо, що дружні стосунки з Вокером мав Олександр Зінченко, коли виступав за Манчестер Сіті.