Бундесліга. 17-й тур

Баварія – Хоффенхайм – 3:0

Голи: Мусіала, 18, 70, Кейн, 90+1

Вилучення: Премель, 74

Поєдинок розпочали зі вшанування пам'яті легенди Баварії Франца Бекенбауера. Один з найкращих футболістів в історії відійшов у вічність 8 січня у віці 78 років.

Для Мануеля Нойєра ця гра стала історичною – у воротах мюнхенців німецька суперзірка проводив 500-й матч.

"Пивовари" вийшли вперед вже на 18-й хвилині. Лерой Сане отримав м'яч на правому фланзі та покотив на Мусіалу, а той ідеально прострелив з дуже гострого кута. На перерву пішли за мінімальної переваги господарів.

У другому таймі Хоффехайм значно активізувався і завдав чимало труднощів ювіляру Нойєру. Спершу Баварія ледь не пропустила з кутового, невдовзі на побачення з Мануелем вирвався Крамаріч, але голкіпер вийшов переможцем з цієї дуелі.

Незабаром мюнхенці подвоїли перевагу. Мусіала у штрафному гостей прибрав на замаху суперника і відпасував на Сане, тоді відкрився в центрі, прийняв м'яч від Лероя і оформив дубль.

Наприкінці поєдинку Хоффенхайм ще й залишився в меншості. Премель прямою ногою влетів у гомілку Телю, за що отримав другого "гірчичника".

Вже у компенсований час Харрі Кейн довів рахунок до розгромного. Двадцять другий гол англійського бомбардира в чемпіонаті Німеччини. 3:0 – після цієї перемоги Баварія залишається на другому місці у Бундеслізі, маючи 41 очко. Від Байєра відстає лише на один заліковий бал. Натомість Хоффенхайм перебуває на сьомій сходинці (24 пункти).