Суперкубок Іспанії. Півфінал.

Барселона – Осасуна – 2:0

Голи: Лєвандовскі, 59, Ямал, 90+2

Вивіска другого півфіналу Суперкубка Іспанії була менш видовищною, ніж в іншій парі Реала та Атлетіко. Це підтвердив і матч, в якому каталонці без проблем розібрались із слабшим опонентом.

Барселона очікувано контролювала гру, створювала моменти біля воріт суперників і традиційно для себе в цьому сезоні марнувала безліч гольових нагод.

Найбільше в складі каталонців виділявся Лєвандовскі. Останнім часом на адресу поляка лунало багато негативу від критиків, тому поляк надзвичайно старався внести своє ім'я в протокол поєдинку і відповісти всім хейтерам.

Він двічі небезпечно пробивав в першому таймі, проте безуспішно. Але на цьому Роберт не зупинився та все ж добився бажаного. На 59-й хвилині він отримав ідеальний пас від Гюндогана і розстріляв голкіпера Осасуни. Нападник відзначається в другому матчі поспіль, перервавши до цього 5-и матчеву безгольову серію.

На останніх хвилинах поєдинку каталонці змогли подвоїти перевагу. Юний Ямал влучно зіграв на завершенні та покотив м'яч у лівий кут воріт.

У підсумку Барселона вперше за 20 матчів перемагає суперника з різницею більше ніж в один гол та проходить в фінал Суперкубка Іспанії, куди вже пробився мадридський Реал. Ель Класіко відбудеться 14 січня.