Італієць підписав з новою командою короткотривалий контракт до кінця сезону. Чемпіон Європи виступатиме за "канарок" під 19-м номером.

Останнім клубом захисника був берлінський Уніон, в якому Бонуччі не зміг закріпитись в основному складі та зіграв лиш 10 матчів, забивши 1 гол.

Натомість для Фенербахче центрбек може стати важливим гравцем у боротьбі за чемпіонство. Після першого кола турецького чемпіонату, команда Ісмаїла Картала йде першою в турнірній таблиці, випереджаючи Галатасарай на 2 очки.

Для українських вболівальників Фенербахче міг запам'ятатись недавніми протистояннями проти Динамо та неадекватною поведінкою своїх вболівальників.

Нагадаємо, кияни проходили турецьку команду в кваліфікації Ліги чемпіонів в липні 2022 року, а восени двічі їм поступились в ЛЄ. В деяких з цих матчів стамбульські фани скандували з трибун ім'я путіна та одягали маски з його лицем.

Крім того, президент Фенербахче відомий своїми проросійськими поглядами, а команда не цурається товариських матчів з російськими командами.