Рятувальники припинили пошуки бразильського блогера та DJ, так і не знайшовши його тіло. 32-річний інфлюенсер вирішив стрибнути за борт після сварки зі своєю дівчиною, повідомляє видання Marca.

Круїзний лайнер під назвою MSC Preziosa відплив із порту Сантоса 26 грудня. Саме на цьому судні Неймар влаштував 3-денну різдвяну вечірку. Всі охочі могли придбати квиток на цей захід.

Так, за версією сестри загиблого, Карлос був на межі банкрутства. На вимогу своєї дівчини Віторії Барбари Моменсо ледь не на останні кошти він придбав квиток на вечірку. Це могло стати однією із причин, що спонукало блогера вистрибнути за борт після сварки.

За іншою версією, Кандрева дуже приревнував свою дівчину саме на вечірці. Після перевірки її телефона він знайшов докази зради і це змусило його стрибнути з висоти 15 поверху у відкрите море.

На допиті в поліції Моменсо запевнила, що у них із Карлосом були вільні стосунки.

Нагадаємо, що Кандрева вистрибнув із лайнера, коли судно вже перебувало на відстані 40 км від берега бразильського штату Сан-Паулу. Пошуки тривали сім днів, після цього тамтешня влада оголосила блогера мертвим.