Таблоїд The Sun з посиланням на бразильський сайт LeoDias пише, що невдовзі зірка втретє стане татом. Начебто матір'ю буде бразильська модель, яка перебуває на третьому місяці вагітності. Ця новина стала несподіванкою для 31-річного футболіста, який зараз відновлюється після операції на коліні.

Інший розважальний ресурс Segue A Cami помітив коментарі до фотографій тримісячної доньки Неймара, які залишила інфлюенсерка на ім’я Джаміль Аліма: "Прекрасна дитина. Невдовзі ти отримаєш маленького братика від тата Неймара. Різниця між вами буде лише рік".

Також журналіст Лео Діас сказав, що йому вдалося підтвердити новину про вагітність. "Викликає занепокоєння стан здоров'я матері дитини, яка нещодавно мала пройти курс лікування. Вагітність була несподіванкою, але у неї був роман з Неймаром".

Нагадаємо, у жовтні у зірки народилася донька Мейві від нареченої Бруни Б'янкарді. Однак пара вже встигла розійтися – кохана дізналася, що футболіст вимагав оголені фото від моделі Only Fans. Також у знаменитого нападника росте 12-річний син Давід Лука від колишньої дівчини Кароліни Дантас. Вперше Неймар став батьком, коли йому було лише 19 років.