"Кривбас цього сезоні показує зрілу та якісну гру. Так само і СК Дніпро-1. Багато команд-несподіванок. В будь-якій команді, де працює Юрій Вернидуб, є дисципліна. Я бачу, завдяки чому вони опинилися серед лідерів. Кожен гравець розуміє, що від нього вимагається в атаці та обороні.

Та ж Олександрія перебуває не на своєму місці. Вони грають в цікавий футбол. Проблема полягає в тому, що вони багато пропускають, але це відкритий футбол. Мені подобається те, що намагається прищепити своїй команді Руслан Петрович.

В першому колі сподобався Рух тим, що вони не мають багато зірок. В них багато гравців, які представлені в різних збірних. Вони показують динамічний футбол, постійно пресингують. Вони багато пропускають, але мені подобається той стиль, який вони намагаються зробити.

Віддаю належне Роману Григорчуку та його Чорноморцю. Вони розуміють, яким чином можуть набирати очки. Наскільки їх вистачає грати один в один, стільки і грають. Коли вже бракує сил, грати важкувато.

Динамо в останніх зустрічах показало, що буде боротися за чемпіонство. Шахтарю додало впевненості те, як вони грали в ЛЧ, але в чемпіонаті України не завжди показують ту гру, яку очікують. В УПЛ зараз не так багато іноземців, і наші гравці користуються своїм шансом", – цитує Реброва sport-express.ua.