Серія А, 19-й тур

Торіно – Наполі – 3:0

Голи: Санабрія, 43, Влашіч, 52, Буонджорно, 66

Вилучення: Маццоккі, 50

Удінезе – Лаціо – 1:2

Голи: Волас, 59 – Пеллегріні, 12, Весіно, 76

Обидві команди наразі є "середняками" Серії А, тож і Наполі, і Торіно прагнуть набрати пунктів, щоб піднятися на вершину. Попри це, дебютний тайм складно назвати напруженим. Лише під завісу першої 45-хвилинки Сапата знайшов пасом Санабрію, який відправив шкіряного у ворота.

Другий тайм розпочався суперечливим епізодом з Маццоккі, який щойно вийшов на поле. Спочатку арбітр вручив йому жовту, але після перегляду VAR змінив її на червону. Цікаво, що це був дебютний виступ захисника за Наполі. Гості відразу ж "розклеїлися" та пропустили вдруге. Нічне жахіття Наполі продовжилося і на 66-й хвилині Буонджорно довів відрив до розгромного. Арбітр зафіксував перемогу Торіно з рахунком 3:0.

У іншому матчі Удінезе, який нещодавно створив сенсацію, розгромивши Болонью, не зміг впоратися з Лаціо. Пеллегріні відкрив рахунок ще на 12-й хвилині, забивши зі штрафного – йому вдалося перехитрити стінку. Проте по перерві Волас відновив паритет. Крапку в поєдинку поставив гол Весіно.

У підсумку Наполі розташувався на 9-му місці з 28 балами, а Торіно піднявся на 10-те (27). Лаціо опинився на 6-му (30), а Удінезе на 16-му (17).