Цього разу кохана голкіпера мадридців потішила фанів фотосесією для відомого нідерландського бренду білизни.

Мішель Герциг, як завжди, мала тендітний вигляд на світлинах, з яких важко навіть уявити, що модель була капітанкою рятувального човна під час служби у Військово-морських силах Ізраїлю.

У 18 років успішна вже на той час модель поставила кар'єру на паузу, аби пройти службу у війську. В одному з інтерв'ю Герциг так описала цей період життя: "Під моїм командуванням було 15 солдатів. Це був найкращий час у моєму житті, але й найважчий. Те, що я робила, було дуже важливо... Я подолала всі забобони. Тому що була жінкою, яка займається чоловічою роботою. Я довела, що набагато сильніша і здібніша, ніж багато людей можуть подумати.

Армія навчила мене дисципліни. Я зрозуміла цінність командної роботи. Любов до наших побратимів, країни та родини. Ви зрозумієте, що таке реальна відповідальність і важка праця. Це було нелегко. Були часи, коли я думала, що зламаюся і здамся. Але коли я озираюся назад, то бачу, що це зробило мене тією жінкою, якою я є сьогодні. Я стала кращою як людина".

Нагадаємо, Тібо Куртуа одружився з Мішель у 2023 році. Весілля пара відсвяткувала у французьких Каннах, а медовий місяць провели на острові Бора-Бора у Тихому океані.