За словами переможця молодіжного чемпіонату світу-2019, збірна Грузії була його мрією, а український паспорт він отримав тільки для того, щоб грати за Динамо.

"У мене була мета грати за збірну Грузії. Не важливо чи була в мене конкуренція в збірній України чи не було. Просто хотілося грати у грузинській команді.

В мене була ця мета в голові і мої близькі знали про це. В той момент я знаходився в Україні і в мене був український паспорт. А чому в мене був український паспорт? До цього ж в мене був паспорт грузинський. Але я від нього відмовився. Тому що для академії Динамо Київ мені потрібен був український паспорт, щоби я залишився у клубі. В мене була мрія потрапити в першу команду Динамо Київ, тому я і взяв паспорт.

Але в мене не було мрії потрапити до національної збірної України. Це вже потім по факту, коли роки йшли – мене викликали у молодіжні збірні України, так як я виділявся. Мені доводилося грати за ці збірні. Я не кажу, що я цього не хотів. Я хотів допомогти, бо вважав себе якоюсь частиною українцем. Але зараз приїхав з грузинським паспортом, бо така мрія зіграти за збірну Грузії. Якщо хтось каже про те, що мене не викликали у збірну України і я змінив паспорт – то це не так", – сказав Цітаішвілі в інтерв'ю NV.

Нагадаємо, футболіст належить київському Динамо, але на правах орендної угоди виступає в чемпонаті Грузії за Динамо Батумі.