Серія А. 19-й тур

Інтер – Верона – 2:1

Гол: Марітнес Л., 13, Фраттезі, 90+4 – Анрі, 74

Вилучення: Лазовіч, 90+6

Нереалізований пенальті: Анрі, 90+10

"Нерадзуррі" вийшли вперед вже у дебюті поєдинку. Екс-зірка Шахтаря Генріх Мхітарян у штрафному гостей покотив на Лаутаро Мартінеса – аргентинець спокійно переправив м'яч у нижній правий кут.

Для чинного чемпіона світу це вже 16-й гол у поточному сезоні. Зараз Лаутаро очолює список найкращих бомбардирів Серії А з величезним відривом. Другим іде Доменіко Беррарді з Сассуоло, у якого 9 забитих м'ячів.

Верона до перерви завдала двох ударів у площину воріт та награла на 0,34 гола, однак відновити паритет не змогла. Натомість на старті другого тайму Мартінес міг подвоїти перевагу Інтера, однак взяття воріт скасували – Ачербі, який віддавав гольовий пас, заліз у офсайд.

На 74-й хвилині Верона дуже несподівано таки відновила статус-кво. Дуда прострелив з флангу. Анрі випередив Ачербі та коліном переправив м'яч у сітку. Запахло сенсацією.

Однак феєрична розв'язка настала вже у компенсований час. Перемогу для "нерадзуррі", здавалось би, вирвав Давіде Фраттезі – хавбек так емоційно святкував вирішальний гол, що ледь не загубив труси. За кілька хвилин гості ще й залишилися у меншості – Лазовіч отримав пряму червону картку за суперечку зі суддею.

Однак на останній хвилині цей матч отримав ще більш божевільне продовження. Дарміан "привіз" пенальті у ворота міланців. Вирок арбітра взявся реалізовувати Тома Анрі, але... влучив у стійку.

2:1 – після цієї нервової перемоги підопічні Сімоне Індзагі втрималися на вершині Серії А. В активі Інтера 48 очок. У Ювентуса 43 залікові бали, але туринці ще не зіграли свій поєдинок 19-го туру. У неділю "б'янконері" зіграють з головним аутсайдером Серії А Салернітаною. Верона перебуває у зоні вильоту – 18-а позиція, 14 пунктів.