Нагадаємо, минулого тижня розкішний особняк Гріліша пограбували на 1 мільйон фунтів стерлінгів, поки він грав поєдинок проти Евертона. У той час батьки, бабуся, дві сестри, брат і наречена футболіста Саша Етвуд перебували в будинку. Вони натиснули на тривожну кнопку та заховалися в укритті до прибуття поліції.

Видання The Sun повідомляє, що поліція підозрює існування "крота" в оточенні Гріліша. Інсайдер розповів: "Шахраї пішли прямо до сейфів і полиць з ювелірними виробами. До того моменту, як наречена Джека та сім’я внизу почули, що відбувається, і підняли тривогу, зловмисників уже давно не було. Злодії могли мати конкретні подробиці, надані джерелом, яке було в будинку".

Тепер правоохоронці встановлюють повний перелік осіб, які могли мати доступ до будинку футболіста. До слова, вінгер "містян" перебрався в цей маєток всього лише за 5 днів до пограбування.

Наставник Манчестер Сіті Пеп Гвардіола закликав своїх гравців не виставляти напоказ багатства після цього інциденту. До слова, останні тижні Гріліш носив годинники вартістю по пів мільйона фунтів стерлінгів.