Батьки, бабуся, дві сестри, брат і наречена Гріліша Саша Етвуд стежили за грою Ман Сіті з Евертоном по телевізору. Аж раптом почули шум та несамовий гавкіт собак, повідомляє The Sun.

Родичі футболіста натиснули тривожну кнопку і кинулися в укриття. Поліція вирушила на місце інциденту і навіть скерувала до маєтку Гріліша гелікоптер, який вивчав ситуацію з повітря. Незважаючи на посилені заходи безпеки та огорожі навколо розкішного будинку гравця, грабіжники проникли всередину та втекли з годинниками і коштовностями на 1 мільйон фунтів стерлінгів.

До слова, Гріліш придбав цей будинок в Чеширі у жовтні 2022 року за 6 мільйонів. В особняку є 7 спалень, басейн, кімната для відпочинку та тренажерний зал. На території росте розкішний сад, є рибальське озеро, тенісний корт, майданчик для гольфу і навіть винний магазин.

Джекові повідомили про пограбування через кілька хвилин по завершення матчі "містян" з "ірисками". Поєдинок, нагадаємо, завершився перемогою Ман Сіті – 1:3. Затримати зловмисників наразі не вдалося.