АПЛ. 20-й тур

Фулхем – Арсенал – 2:1

Голи: Хіменес, 29, Де Кордова-Рід, 60 – Сака, 5

Олександр Зінченко не потрапив навіть у заявку Арсенала. Українець пропустив поєдинок через проблеми з литковим м'язом. Його одноклубники дуже швидко відкрили рахунок.

Мартінеллі розігнав швидкий випад своєї команди, увірвався у штрафний майданчик і пробив у дальній кут. Лено м'яч відбив, але точнісінько на Букайо Сака, який уникнув офсайду та спокійно вразив порожні ворота.

До честі "коттеджерів", вони змогли згідно зреагувати на такий сценарій і почали грати першим номером. Кілька моментів мав екс-зірка Шахтаря Вілліан, але його пострілам бракло точності. У середині тайму Фулхем відновив паритет. Швидка атака, простріл з флангу і Ківіор, який заміняв Зінченка, не зміг прикрити Хіменеса, тож Рауль відправив м'яч у сітку. До того Ківіор регулярно помилявся з передачами.

Гості активізувалися, створили кілька непоганих нагод знову вийти вперед, але до перерви забити так і не змогли. А на екваторі другого тайму Фулхем таки вийшов вперед. Вілліан подав з кутового на Палінью, той поцілив у Райса, після чого м'яч відскочив до Боббі Де Кордови-Ріда. Хавбек вгатив під поперечку – 2:1. "Каноніри" так і не змогли врятувати хоча б нічию.

Відтак після цієї сенсаційної поразки від аутсайдера лондонський клуб залишається на четвертій позиції (40 очок). У Ліверпуля, який лідирує в АПЛ, 42 залікові бали. До того ж мерсисайдці ще не зіграли свій матч 20-го туру. Фулхем піднявся на 13-й щабель (24 пункти).