Захисник Барселони і збірної Франції Жюль Кунде потішив свою першу дитячу команду Фратернель Ландірас, подарувавши їй мікроавтобус для поїздок на матчі.

"До клубу завітав Санта. Як і всі діти, команда Ландіраса склала йому свій список. У ньому ми вказали на необхідність мікроавтобуса, оскільки клуб розширюється, а молоді гравці все частіше здійснюють тривалі поїздки, щоб потрапити на ігри по всій Жиронді та навіть Аквітанії.

Але наше бажання виконав не Санта, а наш хрещений батько. Жюль Кунде подарував своїй футбольній школі мікроавтобус! Цими словами ми щиро хочемо подякувати йому, оскільки це придбання, яке клуб ніколи б не міг собі дозволити. Дякуємо за цей чудовий подарунок, Жюль, від імені всієї родини команди: гравців, викладачів, керівників", – йдеться в повідомленні клубу у соціальних мережах.

Відомо, що гравець не бажає повідомляти про свій милий жест. Він вважає за краще залишати це в секреті. Але для клубу це справжня гордість. Також Кунде часто надсилає юним футболістам Ландіраса свої ігрові футболки.