АПЛ. 19-й тур

Брентфорд – Вулверхемптон – 1:4

Голи: Вісса, 16 Леміна, 13, Хван, 14, 28, Бельгард, 79

Український півзахисник "бджіл" Єгор Ярмолюк з'явився на полі з перших хвилин. А команди влаштували глядачам гольове шоу, забивши 4 голи менш ніж за пів години.

Рахунок відкрили "вовки". Сарабія навісив з лівого флангу, а Леміна головою замкнув. Вже за хвилину гості подвоїли перевагу. Хавбек Брентфорда Мадс Расмуссен жахливо відпасував назад на голкіпера, м'яч підхопив Хі Чхан Хван і розстріляв порожні ворота.

Господарі швидко відквитали один м'яч. Мопе у межах штрафного скинув на Віса, а той забив з-під Буено. Втім, ще до перерви Хван оформив дубль – 3:1.

Ярмолюк відіграв лише один тайм, по перерві 19-річного українця замінив Дамсгорд. За відведений йому час Єгор 30 разів торкнувся м'яча, віддав 15 з 20 точних пасів (75%), виграв 5 єдиноборств, але 10 разів втратив володіння м'ячем. Від статистичного порталу Sofa Score наш земляк отримав 6,4 бала – середня оцінка серед гравців Брентфорда.

Наприкінці матчу "вовки" довели рахунок до розгромного. Після дикої "обрізки" оборонця господарів Коллінза нападники Вулверхемптона удвох вибігли на бідолашного голкіпера "бджіл" і Бельгард спокійно відправив м'яч у порожній кут.

Це четверта поспіль поразка для команди Ярмолюка. Після неї Брентфорд опускається на 15-е місце в АПЛ (19 очок). Натомість Вулверхемптон підіймається на 11-ту сходинку (25 залікових балів). Лідирує Ліверпуль (42 пункти).