Зустріч між Евертоном і Манчестер Сіті відбудеться 27 грудня. Стартовий свисток у грі прозвучить о 22:15 за київським часом.

Попри штраф у вигляді зняття 10 очок за порушення ФФП "іриски" дуже швидко вирвалися із зони вильоту. І вже мають перевагу в 4 бали над 17-м Лутоном. В останніх 5 матчах команда з Ліверпуля здобула 4 перемоги. А поступилася тільки одному із лідерів АПЛ Тоттенхему в крайньому турі.

Український легіонер Віталій Миколенко вже повернувся після травми і відіграв поєдинок проти "шпор". Хоч Евертон і поступився, але наш гравець отримав хороші оцінки за свою гру.

Манчестер Сіті ж повертається із трофеєм клубного чемпіонату світу, який команда здобула вперше в своїй історії. І з "Boxing Day" вривається у різдвяні матчі чемпіонату Англії.

Надійний букмекер FAVBET вважає фаворитом Манчестер Сіті. Коефіцієнт на перемогу гостей – 1,65. У той час на Евертон – аж 5,90. Нічию фахівці оцінили в 4,35.

Також букмекери не очікують великої кількості голів. Найімовірніший варіант від фахівців: два забиті м'ячі. Так, коефіцієнт на тотал більше 1.0 – 1,04. А от на менше 1.0 – аж 9,20.