"Росіяни – це тварини. Нам, мешканцям Луганщини, слід визначитися. Хто ми? Люди чи тварини? Росія – це пітьма, Україна – це світло.

На чиєму боці ми перебуваємо? Протягом всієї моєї роботи у Новоайдарі я відчував перешкоди та діставав палки в колеса. У нас проросійський електорат, ОПЗЖ. Раніше доводилося бути лояльним з ними, а тепер називаю речі своїми іменами.

Вважаю, що жодних виборів протягом 15-20 років на нашій території проводити не варто. Лише утворити військово-цивільні адміністрації. І вчити їх Батьківщину любити. Хто не хоче – завжди є вибір. Чемодан, вокзал, Росія. Або ж інакше – російський корабель – іди на х*й, а хто хоче бути пасажиром цього корабля теж – на х*й.

Напередодні я записався у територіальну оборону, намагаюся бути корисним, перебуваю на вахті. Маю певні завдання та плани у футбольній сфері, хоча про це говорити поки рано. Ймовірно, швидше доведеться зброю отримувати, ніж думати про футбольний м'яч. Проте ми обов'язково переможемо. Слава Україні!" – сказав Шопін в інтерв'ю Футбол 24.

Зазначимо, що 24 лютого Російська Федерація атакувала територію нашої країни з різних напрямків. Наші військові гідно протистоять ворогу і завдають російським окупантам серйозних втрат на усіх ділянках фронту.