Ла Ліга. 18-й тур

Атлетіко – Хетафе – 3:3

Голи: Грізманн, 44, 69 (пенальті), Мората, 63 – Майораль, 53, 90+3, Оскар, 86

Вилучення: Савіч, 38

Гранада – Севілья – 0:3

Голи: Педроса, 23, Окампос, 32, Рамос, 49

Атлетіко у меншості переграв Хетафе. Стефан Савіч назбирав дві жовті картки ще в першій половині та залишив господарів у меншості з мізером моментів. Втім Грізманн таки знайшов можливість розмочити рахунок на 44-й хвилині. На старті другого тайму Хетафе відігрався. Далі на поле вийшов Мората й вже за 6 хвилин знову вивів господарів вперед. "Матрацники" ще й заробили пенальті, який реалізував Антуан. Для француза цей гол став 173-м у футболці Атлетіко, віднині він є найкращим бомбардиром в історії клубу разом із легендарним Луїсом Арагонесом.

Хетафе не збавляв обертів. Оскар на 86-й скоротив, а Майораль власним дублем на Метрополітано встановив остаточний рахунок. Навіть нічия дозволила Атлетіко обійти Барселону за додатковими показниками – в обох команд по 35 очок. Хетафе посідає 8 сходинку з 26 балами.

У паралельному матчі Кіке Санчес Флорес переможно дебютував на чолі Севільї, розгромивши Гаранаду. Педроса і Окампус розписались у воротах аутсайдера в першому таймі, а на старті другої половини Серхіо Рамос долучився до погрому 4-м голом після повернення до нервіонців – 3:0.

Севілья стрибає на 13 позицію (16 пунктів). Гранада залишається на передостанньому місці, набравши 8 очок.