"Кожного дня ти не тренуєшся, не спілкуєшся з гравцями. Такий в нас графік. На жаль, зараз 4 місяці перерви, але є багато роботи: дивитися матчі суперника, дивитися своїх гравців, тому я не вважаю, що це відпустка.

Чи переглядаю я Боснію зараз? Не тільки я, але й мої помічники. Ми передивилися багато матчів Боснії. Це дуже важлива інформація. Ніколи не пізно. Коли така велика пауза, то переглядаєш ігри, знаходиш більше деталей, аби показати та пояснити все гравцям.

Чи є фаворит у парі Боснія – Україна? Що це таке взагалі фаворит? Якщо ми грали з Італією, яка була фаворитом, але на останній хвилині ми повинні були пробивати пенальті та вигравати гру. "Фаворит" –накладає на тебе більше відповідальності. Зараз усі вважають, що ми – фаворити, але, як на мене, це нічого не означає. Ми повинні дуже уважно ретельно готуватися до гри та виходити на цей матч. Я впевнений, що ми вміємо грати у футбол, ми це показували. Зараз дуже важливо не думати, що ти фаворит, а сконцентровано готуватися до цієї зустрічі", – сказав Ребров VBET Ukraine.