Ла Ліга, 17-й тур

Реал – Вільяреал – 4:1

Голи: Беллінгем, 25, Родріго, 37, Браїм, 64, Модріч, 68 – Моралес, 54

Карло Анчелотті все ж повернув Андрія Луніна до основи після виступу Кепи в Лізі чемпіонів посеред тижня. Статистика "вершкових" з українцем була просто розкішна – 7 перемог, одна нічия і жодної поразки.

Перший тайм не залишав сумнівів у продовженні цієї серії. Реал відвантажив супернику 2 голи, хоча міг значно більше. Рахунок відкрив Беллінгем, замкнувши подачу Модріча. 17-й гол нестримного англійця у сезоні і 13-й в чемпіонаті, де він впевнено очолює бомбардирські перегони.

Подвоїв перевагу Реала Родріго. Бразилець найкраще зорієнтувався у хаосі на подачі кутового і з кількох метрів розстріляв Йоргенсена. Польові арбітри помилково зафіксували офсайд, але VAR дозволив "вершковим" святкувати.

Лунін міг і подрімати до перерви, не дочекавшись жодного удару в площину. Єдиною неприємністю Реала була травма Алаби. Австрієць схопився за коліно і покинув поле лише з допомогою лікарів.

"Курорт" Луніна завершився на 54-й хвилині. Моралес протиснувся між центрбеками Реала і пробив низом. Лунін торкнувся м'яча ногою, але все ж був змушений пропускати з першого удару в площину.

Надія гостей на камбек протрималася недовго. Реал 2 голами за 4 хвилини поставив Вільяреал на місце, довівши справу до розгрому. Чудовий сольний прохід вдався Браїму Діасу, а 38-річний Лука Модріч відзначився дебютним голом у сезоні.

Ударів по воротах Луніна більше не було, тому суто індивідуально українець провів посередній матч. Втім, навряд це сильно псує радість від розгромної перемоги. Реал посунув з вершини таблиці Жирону, якій завтра ще грати з Алавесом.